13/1/12

Δες πρώτη: H Isadora λανσάρει Μάσκαρες Μαλλιών.




Η Σουηδική εταιρία καλλυντικών Isadora ακολουθώντας την τάση της Μόδας 2012 που θέλει έντονες χρωματικές πινελιές στα μαλλιά  (Rainbow hair) , λανσάρει ένα νέο προϊόν για να κάνεις την αλλαγή στα μαλλιά σου ,χωρίς να χρειαστεί να τα βάψεις μόνιμα.

Μόνο σε λίγα λεπτά με την Μάσκαρα μαλλιών της Isadora μπορείς να κάνεις ανταύγειες ή να βάψεις μόνο κάποιες τούφες των μαλλιών, επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία 10 χρωμάτων (5 φυσικά και 5 έντονα χρώματα).

Η Hair Mascara της Isadora είναι μια προσωρινή βαφή που φεύγει απλά με ένα λούσιμο. Η ειδική της φόρμουλα είναι ήπια, κλινικά ελεγμένη, δεν περιέχει πρόσθετα όπως αμμωνία ή υπεροξείδια, δεν περιέχει άρωμα και δεν προκαλεί αλλεργίες.
Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Περιέχει συσαστικά όπως κερατίνη και  D-panthenol που προστατεύουν την τρίχα και φεύγει εύκολα από τα μαλλιά με ένα λούσιμο.


Τρόπος εφαρμογής.
Τα μαλλιά πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά. Επιλέγεις μια  τούφα και την βάφεις από την ρίζα προς τα κάτω, με το βουρτσάκι της μάσκαρα.
Με το πιστολάκι μαλλιών στεγνώνεις το χρώμα, για να σταθεροποιηθεί.
Αν επιθυμείς, βουρτσίζεις τα μαλλιά σου κανονικά για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Το χρώμα θα μείνει σταθερό μέχρι το επόμενο λούσιμο.



TIPS!

Η Μάσκαρα μαλλιών είναι ένας εύκολος τρόπος να καμουφλάρεις την ρίζα ή τις λευκές τρίχες όταν δεν έχεις περάσει την βαφή σου. Ειδικά για τις γυναίκες που στην περίοδο της εγκυμοσύνης δεν επιθυμούν να βάψουν τα μαλλιά τους , μπορούν να καλύψουν την ρίζα τους προσωρινά.


Δες αναλυτικά τα χρώματα.